Onze vrachtwagens verzorgen dagelijks het transport van onze betonwaren over heel West-Europa. Indien dit gewenst is, kunnen wij uw aankoop leveren waar u wilt, en vervolgens naar wens bouwen of stapelen.

Met onze kraanwagens en plateau-wagens kunnen we in een mum van tijd de grootst mogelijke tonnages leveren. Onze expeditiedienst staat elke dag voor de klant paraat en kan bereikt worden op het nummer +32 89 65 78 85.

Wij begrijpen al te goed dat niet iedereen het nodige materiaal heeft om de blokken zelf te hanteren en naar behoefte te stapelen. Wij bieden onze klanten daarom ook de dienst aan om de blokken door ons in de gewenste constructie te laten bouwen of stapelen.

De verschillende betonblokken, t-balken, potten en andere bouwelementen die wij leveren, bieden eindeloze mogelijkheden wat betreft het soort gebouwen en structuren die hiermee opgetrokken kunnen worden, en worden hoog aangeschreven door onze klanten.

Van grote gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, fabrieken en sporthallen tot kleinere constructies zoals stallen, opslagplaatsen en snelbouwprojecten: onze beton bouwstenen, stapelblokken, Top Argex-blokken en andere bouwelementen bieden een eindeloos gamma aan mogelijkheden om op een effectieve maar toch ook kosteffectieve manier stabiele en duurzame bouwwerken in elkaar te zetten.

Daarom hebben wij een gespecialiseerde studiedienst binnen ons bedrijf die u van gedetailleerd advies kan voorzien om uw ideeën praktisch te realiseren.

Onze studiedienst maakt voor alle klanten vrijblijvend een legplan waarin uw wensen wat betreft de muren worden verwerkt, en geeft daarbij de nodige technische ondersteuning en professioneel advies (i.v.m. muurhoogte, fundering, stockagemogelijkheden, etc.). Aan de hand van deze plannen en professioneel advies van onze adviseurs gaan onze kraanmachinisten dan nauwkeurig en snel te werk om aan al uw wensen te voldoen en om zo snel mogelijk uw structuur in elkaar te zetten.

Zodra dat gedaan is, kunt u echter blijven rekenen op Gubbels Betonaggregaten, want ook als op een later tijdstip uw behoeften veranderen wat betreft stockage of u behoefte heeft aan een veranderde indeling van uw terrein, kunnen wij altijd na onderling overleg terugkomen om de nodige muren af te breken, te verplaatsen en weer op te bouwen.

Zoals u ziet, gaat onze service na verkoop een heel stuk verder dan dat van andere leveranciers.