Verkoop

Voor de effectieve verkoop van onze betonproducten in de verschillende landen en regio’s waar wij hoofdzakelijk actief zijn, beschikken wij over een team van professionele en vakkundige zone-managers die u met plezier verder zullen helpen.

Vlaanderen

FRANS MATTHIJSSEN
+32 473 95 33 68

Wallonië

PANA EFTHYMIOPOULOS
+32 471 83 63 77

Groothertogdom Luxemburg

PANA EFTHYMIOPOULOS
+32 471 83 63 77

Duitsland

NICOLE SMEETS
+32 471 28 84 28

Frankrijk

PANA EFTHYMIOPOULOS
+32 471 83 63 77

Nederland

FRANS MATTHIJSSEN
+32 473 95 33 68
Voor andere regio’s en Europese landen kunt u steeds terecht bij ons kantoor op nummer +32 89 65 78 85

Advies

Bij NV Betonagglomeraten Gubbels komt advies standaard inbegrepen!

Wij raden u sterk aan om van de expertise gebruik te maken die wij gedurende drie generaties in de bouwindustrie hebben opgebouwd. Hoewel innovatieve bouwsystemen zoals Masterbloc het opbouwen van een muur of een andere constructie behoorlijk versimpeld hebben, blijft het bouwen van een constructie met betonblokken een taak dat door ervaren professionals moet worden uitgevoerd. Daarom biedt Gubbels Betonaggregaten gratis advies over o.a. de volgende onderwerpen:

  • Advies bij het bedenken van keerwanden, afsluitingen, opslagboxen (Masterbloc)
  • Advies bij de keuze van de benodigde metselstenen
  • In welke situatie welke steen of bouwelement het best kan worden toegepast
  • Uitwerken van legplannen voor Masterbloc stapelblokken
  • Advies bij het vinden voor budgetgewijs de beste oplossing voor uw project
  • Advies voor het plannen van kosteffectieve snelbouwprojecten
  • Grote stockageproblemen oplossen of akoestische overlast inperken met Masterblokken: de studiedienst van Gubbels staat u steeds bij met raad en daad.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Elk bouwproject heeft een individuele aanpak nodig om volledig tot zijn recht te komen. Daarom staan onze medewerkers in Vlaanderen, Wallonië, het Groothertogdom Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Nederland voor u klaar om u altijd van op maat gemaakt advies te voorzien. Of u nu betonblokken nodig heeft om een school in Brussel te bouwen, stapelblokken nodig heeft om in recordtijd een productiehal op te zetten, KIMblokken en Top Argex bouwblokken nodig heeft voor kantoorruimtes, of t-balken en potten nodig hebt voor die nieuwbouw: samen vinden wij altijd de oplossing die het best op uw wensen en eisen aansluit, voor de best mogelijke prijs!

Neem daarom vandaag nog contact met onze gespecialiseerde en vakkundige medewerkers op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn!